Torty z wędzonego pstrąga w sosie musztardowo-szczypiorkowym

Torty z wędzonego pstrąga w sosie musztardowo-szczypiorkowym
Wędzone pstrągi w sosie musztardowo-szczypiorkowym to pescatarian przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 145 kalorii. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pstrąga, ziemniaki, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 26 minut. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest solidne. Spróbuj Ciasta z cukinii z wędzonym pstrągiem, Pstrąg Wędzony Placki Ziemniaczane, oraz Sałatka z pstrągiem i musztardą wędzoną na gorąco dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotować Sos Śmietanowo-Musztardowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos śmietanowySos śmietanowy
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
2
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
3
Umieść chleb w robocie kuchennym; pulsuj 10 razy lub aż grube okruchy odmierzają 1 szklankę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Posypać 3/4 szklanki bułki tartej na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
5
Piec w 350 przez 5 minut lub do złotego koloru; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
6
Połączyć pozostałe 1/4 szklanki bułki tartej, puree ziemniaczane, a następnie 7 składników w średniej misce. Uformuj mieszankę na 8 małych placków.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
7
Miejsce tosty bułkę tartą na talerzu lub płytkim naczyniu. Pogłębiać ciasta rybne w bułce tartej i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
8
Posmarować placki rybne z każdej strony sprayem do gotowania. Gotować ciasta w średniej patelni nonstick na średnim ogniu 3 do 4 minut z każdej strony lub aż lekko rumiane. Wierzch ciasta z musztardowo-szczypiorkowym sosem śmietanowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Sos śmietanowySos śmietanowy
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
TrudnośćŚredni
Gotowe W26 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn