Tortille z jajkami i pikantną fasolą Chili

Tortille z jajkami i pikantną fasolą Chili może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 1177 kalorii, 33g białka, oraz 82g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Na 4,93 zł za porcję, ten przepis okładki 58% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka cebuli, fasoli, tortille kukurydziane i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Pikantne Chili Z Trzema Fasolami, Pikantne Chili Z Dwoma Fasolami, oraz Pikantne 3-Fasolowe Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
W blenderze, pomidory puree, bulion, cebula, kminek, czosnek i chile, aż gładka, 1 do 2 protokół. W 8-calowej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu rozgrzać olej.
Wlać mieszankę pomidorową na patelnię; doprawić solą i gotować, aż sos zmniejszy się o połowę, 3 minuty.
Dodać fasolę i gotować, 2 protokół. Rozbij jajka na mieszance pomidorowej, aby nie dotykały boków; zmniejszyć ogień do średnio-niskiego, przykryć i gotować, aż białka są ustawione i żółtka są płynne, 3 do 5 minut.
Podawać na tortillach i top z serem, awokado i kolendry, plus limonka do dekoracji.