Tortilla z niebieską kukurydzą inkrustowany stelaż jagnięcy z Chrzanowymi puree ziemniaczanym i szparagami balsamicznymi

Blue Corn Tortillan inkrustowane Rack jagnięciny z chrzanem puree ziemniaczanym i szparagi balsamiczne może być tylko przystawką szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 322 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Mieszanka ziemniaków Yukon gold, tortille kukurydziane, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 71%. Podobne przepisy to Blue Corn Tortillan inkrustowany stelaż jagnięcy z Chrzanowymi puree ziemniaczanym i szparagami balsamicznymi, Malinowy Balsamiczny I Orzechowy Inkrustowany Stelaż Jagnięcy, oraz Pistacjowo-inkrustowany Stojak jagnięcy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Tortille i zioła zmiksować w blenderze i przenieść mieszaninę na patelnię lub talerz.
Umieść mąkę na patelni lub talerzu.
Ubite białka wlać do patelni lub płytkiej miski. Jagnięcinę zanurz w mące, następnie zanurz jagnięcinę w ubitych białkach, a następnie posmaruj jagnięcinę w mieszance ziół tortilla. Do dużej patelni saute na średnim ogniu dodać 3 łyżki oliwy z oliwek i podgrzać. Stelaże jagnięce przesmażyć na rozgrzanym oleju, aż ze wszystkich stron staną się złote, obracając się od czasu do czasu.
Przełożyć jagnięcinę na blachę i wstawić do piekarnika i piec około 40 minut, lub do średnio rzadkiego.
Tymczasem, w dużym garnku z wrzącą wodą, gotować ziemniaki do przetargu widelca.
Odcedzić ziemniaki i zacieru.
Dodać masło, chrzan, mleko, doprawić solą i pieprzem do smaku.
Szparagi ułożyć na blasze do pieczenia.
Skropić oliwą z oliwek, solą i pieprzem, do smaku na szparagach i wymieszać.
Szparagi piec przez 10 minut, lub do miękkości. Następnie skropić octem balsamicznym.