Tortilla z czarną fasolą i kozim serem
Stosy Tortilla z czarną fasolą i kozim serem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 318 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz wodę, pomidory w puszkach, kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 62%. Spróbuj Mango, Czarna Fasola I Kozi Ser Quesadilla, Pieczona Cukinia, Czarna Fasola + Kozi Ser Enchiladas, oraz Przyprawiona czarna fasola, grillowane awokado i Tacos z kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj czosnek i czarną fasolę, i saute 2 protokół.
Wyjąć z ognia; wymieszać z wodą, kolendrą, pastą pomidorową, 1/8 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu. Rezerwa 1 Puchar mieszanki fasoli; ustawić pozostałą mieszaninę fasoli bok.
Umieścić pomidory, wino, 1/8 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu w blenderze i proces, aż będzie gładka. Rezerwa 1 szklanka mieszanki pomidorowej.
Do miski wlać pozostałą mieszankę pomidorową; odstawić.
Umieść zarezerwowaną 1 mieszankę fasoli i zarezerwowaną 1 mieszankę pomidorów w blenderze i przetworzyć do uzyskania gładkiej konsystencji. Odstawić mieszankę pomidorowo-fasolową na bok.
Umieść 2 tortille, obok siebie, na wyłożonej folią blasze do pieczenia. Łyżka 3 łyżki mieszanki pomidorowo-fasolowej na każdej tortilli; na wierzch każdej z nich 2 łyżki pozostałej mieszanki fasoli, 1 łyżka sera koziego i 1 tortilla. Powtórz procedurę 4 razy zakończoną tortillami. Delikatnie naciśnij górę każdego stosu tortilla.
Piec w 350 przez 15 minut lub do całkowitego ogrzania.
Pokrój każdy stos na 4 kliny. Łyżkę pozostałej mieszanki pomidorowej na klinach, a na wierzch świeżą salsę pomidorowo-kukurydzianą.