Tortilla Quinoa Sałatka Z Limonki Cilantro Dressing Przepis
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Tortilla Quinoa Sałatka z limonki Cilantro Dressing przepis spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 441 kalorii, 10g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.62 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka komosy ryżowej, oliwy z oliwek, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka z krewetek Quinoa z sosem z limonki kolendry, Meksykańska Quinoa Sałatka kubki z kremowym Cilantro limonki Dressing, oraz Ostry Zaklinacz: Squash i Quinoa z sosem Kolendro-limonkowym.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Tortille pokroić na pół, a następnie na paski ¼ cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
3
Umieścić na blasze do pieczenia i spryskać natryskiem oliwy z oliwek. Sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Spray
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
4
Piec około 10 minut, obracając w połowie drogi.Tymczasem, jeśli używasz żelu chia zamiast oleju w opatrunku, połącz nasiona chia i wodę. Dobrze wymieszać i ustawić aside.In duża miska, połączyć sałatę, quinoa, czarna fasola, pomidory, czerwona cebula i awokado.Dodać dressing łącząc wszystkie składniki w robocie kuchennym lub blenderze i przetwarzania do gładkiej.Wrzucić sałatkę z pożądaną ilością dressingu i top z paskami tortilla.Wypróbuj te przepisy z quinoa na Food Republic: przepis na batony mocy Quinoa