Tortellini i zupa z białej fasoli
Tortellini i zupa z białej fasoli wymaga około 25 minut od początku do końca. Na $2.3 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 338 kalorii, 31g białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest idealny do Jesień. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka oregano, parmezanu, selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest dobre. Spróbuj Zupa Tortellini Z Białej Fasoli, Kiełbasa, biała fasola i Tortellini zupa, oraz Zupa Fasolowa Tortellini Mix dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać seler, pomidory i oregano i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż seler zacznie mięknąć, o 3 protokół.
Dodać czosnek i smażyć, aż pachnące, 2 minuty dłużej.
Wymieszać bulion i doprowadzić zupę do wrzenia. Ostrożnie dodać tortellini i fasolę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zupa jest podgrzewana i tortellini są miękkie, o 7 protokół. W razie potrzeby doprawić solą. Zupę podzielić na 4 miski, posypać po 1 łyżce. Parmezan i podawać natychmiast.