Tortelli con la Coda (Tortelli z ogonami)

Tortelli con la Coda (Tortelli z ogonami)
Need a bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne danie główne? Tortelli con la Coda (Tortelli z ogonami) może być super przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.67 za porcję. Jedna porcja zawiera 393 kalorie, 20g białka, oraz 30 g tłuszczu. Mieszanka boczniaka szwajcarskiego, masło, parmigiano-reggiano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Z Gałką Muszkatołową jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Tortelli con la Coda (Tortelli z ogonami), Tortelli di Fiore di Zucca (Squash Blossom Tortelli), oraz Tortelli di Castagne: kasztanowy Tortelli.

Instrukcje

1
Aby wykonać nadzienie: przyciąć łodygi chard Szwajcarskich i rezerwy do innego użycia. Dobrze umyć liście i nie wstrząsając wodą, włożyć liście do rondla 4-litrowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodaj 1/3 szklanki wody, przykryć i gotować na średnim ogniu, aż zwiędną, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
3
Odcedzić i pozostawić do ostygnięcia. Wycisnąć liście tak suche, jak to możliwe, drobno posiekać i przenieść do średniej wielkości miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Ubić ricottę i wymieszać z chard. Zmiksować w 3/4 szklanki Parmigiano-Reggiano, sól i pieprz oraz gałkę muszkatołową. Smak równowagi. Beat in the egg. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5
Napełnianie makaronu: rozciągnij i cienkie makaron do najcieńszego ustawienia na maszynie do walcowania makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
6
Pokrój makaron w długie paski o szerokości około 4 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
7
Przeciąć każdy pasek na pół wzdłuż. Trzymaj paski makaronu pokryte folią, aż będziesz gotowy do pracy z nimi. Twórz kształty diamentów, przecinając każdy z pasków po przekątnej, rozstaw cięcia co 2 1/4 cala, tak aby boki każdego diamentu miały około 2 1/4 cala. Podczas pracy z 1 lub
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
8
Umieść wąski rząd (około 1 łyżeczki) wypełnienia w środku każdego diamentu.
9
Umieścić makaron z długim paskiem nadzienia prostopadle do siebie. Złóż 2 punkty diamentu po lewej i prawej stronie rzędu napełniania nad sobą, pokrywając wypełnienie. Uszczypnij razem 2 nakładające się na siebie kawałki makaronu, kciukiem i palcem wskazującym, aby zrobić rząd ściśniętych zamknięć na całej długości makaronu. Gdy uszczypniesz makaron, przekręć go lekko, aby stworzyć pofałdowany grzbiet. To plisowanie stworzy falujący, zapiekany wygląd.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
10
Skręć i uszczelnij końce, tworząc ogony.
11
Umieść je w jednej warstwie, bez dotykania, na wyłożonych ręcznikiem koszach. Odkryj więcej pokrojonego makaronu i powtórz proces. Po zakończeniu pierwszej partii, rozciągnąć i rozrzedzić kolejną porcję ciasta i kontynuować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
12
Gotowanie i serwowanie tortelli: posiadanie miski do serwowania i potraw z zupy rozgrzewających się w niskim piekarniku. Przygotuj duży durszlak do opróżnienia tortelli. Doprowadzić 6 ćwiartek wody do silnego wrzenia i dodać 2 łyżki soli. Upuść makarony i gotuj, aż ich ogony będą przyjemnie jędrne do ukąszenia, ale wystarczająco delikatne, aby jeść. Jeśli świeżo wykonane, potrwają około 3 do 4 minut. Jeśli zostały one wykonane do 24 godzin wcześniej, mogą potrzebować 8 do 10 minut. Podczas gdy makaron gotuje, roztopić masło w małym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
13
Delikatnie wlać ugotowane tortelli do durszlaka, uważając, aby ich nie złamać. Dokładnie wlać około 1/3 makaronu do rozgrzanej miski. Łyżka jedną trzecią masła na nich, a następnie obfite posypanie sera. Dodać drugą z trzecim, i więcej masła i sera. Na koniec wlewamy ostatnią porcję, polewamy pozostałym masłem i serem i od razu podajemy. Każdy pozostały ser podawaj osobno.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn