Tortelli con la Coda (Tortelli z ogonami)

Tortelli con la Coda (Tortelli z ogonami)
Need a bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne danie główne? Tortelli con la Coda (Tortelli z ogonami) może być super przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.67 za porcję. Jedna porcja zawiera 393 kalorie, 20g białka, oraz 30 g tłuszczu. Mieszanka boczniaka szwajcarskiego, masło, parmigiano-reggiano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Z Gałką Muszkatołową jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Tortelli con la Coda (Tortelli z ogonami), Tortelli di Fiore di Zucca (Squash Blossom Tortelli), oraz Tortelli di Castagne: kasztanowy Tortelli.

Instrukcje

1
Aby wykonać nadzienie: przyciąć łodygi chard Szwajcarskich i rezerwy do innego użycia. Dobrze umyć liście i nie wstrząsając wodą, włożyć liście do rondla 4-litrowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodaj 1/3 szklanki wody, przykryć i gotować na średnim ogniu, aż zwiędną, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
3
Odcedzić i pozostawić do ostygnięcia. Wycisnąć liście tak suche, jak to możliwe, drobno posiekać i przenieść do średniej wielkości miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
4
Ubić ricottę i wymieszać z chard. Zmiksować w 3/4 szklanki Parmigiano-Reggiano, sól i pieprz oraz gałkę muszkatołową. Smak równowagi. Beat in the egg. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
5
Napełnianie makaronu: rozciągnij i cienkie makaron do najcieńszego ustawienia na maszynie do walcowania makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
6
Pokrój makaron w długie paski o szerokości około 4 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
7
Przeciąć każdy pasek na pół wzdłuż. Trzymaj paski makaronu pokryte folią, aż będziesz gotowy do pracy z nimi. Twórz kształty diamentów, przecinając każdy z pasków po przekątnej, rozstaw cięcia co 2 1/4 cala, tak aby boki każdego diamentu miały około 2 1/4 cala. Podczas pracy z 1 lub
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
8
Umieść wąski rząd (około 1 łyżeczki) wypełnienia w środku każdego diamentu.
9
Umieścić makaron z długim paskiem nadzienia prostopadle do siebie. Złóż 2 punkty diamentu po lewej i prawej stronie rzędu napełniania nad sobą, pokrywając wypełnienie. Uszczypnij razem 2 nakładające się na siebie kawałki makaronu, kciukiem i palcem wskazującym, aby zrobić rząd ściśniętych zamknięć na całej długości makaronu. Gdy uszczypniesz makaron, przekręć go lekko, aby stworzyć pofałdowany grzbiet. To plisowanie stworzy falujący, zapiekany wygląd.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
10
Skręć i uszczelnij końce, tworząc ogony.
11
Umieść je w jednej warstwie, bez dotykania, na wyłożonych ręcznikiem koszach. Odkryj więcej pokrojonego makaronu i powtórz proces. Po zakończeniu pierwszej partii, rozciągnąć i rozrzedzić kolejną porcję ciasta i kontynuować.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
12
Gotowanie i serwowanie tortelli: posiadanie miski do serwowania i potraw z zupy rozgrzewających się w niskim piekarniku. Przygotuj duży durszlak do opróżnienia tortelli. Doprowadzić 6 ćwiartek wody do silnego wrzenia i dodać 2 łyżki soli. Upuść makarony i gotuj, aż ich ogony będą przyjemnie jędrne do ukąszenia, ale wystarczająco delikatne, aby jeść. Jeśli świeżo wykonane, potrwają około 3 do 4 minut. Jeśli zostały one wykonane do 24 godzin wcześniej, mogą potrzebować 8 do 10 minut. Podczas gdy makaron gotuje, roztopić masło w małym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
13
Delikatnie wlać ugotowane tortelli do durszlaka, uważając, aby ich nie złamać. Dokładnie wlać około 1/3 makaronu do rozgrzanej miski. Łyżka jedną trzecią masła na nich, a następnie obfite posypanie sera. Dodać drugą z trzecim, i więcej masła i sera. Na koniec wlewamy ostatnią porcję, polewamy pozostałym masłem i serem i od razu podajemy. Każdy pozostały ser podawaj osobno.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn