Torta Z Owocami Morza
Torta z owocami morza wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 228 kalorii, 5G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 1. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz rzodkiewki, ocet winny, kapustę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%. Podobne przepisy to Carne Asada Torta (Poc Chuc Torta), Curry Coconut-Zupa Z Owoców Morza (Seafood Rassa), oraz Szynka i Cheddar Torta.
Instrukcje
Połączyć kapustę, ogórek, rzodkiewki, jalapeno, ocet i cukier. Rzucaj delikatnie. Odstawić na 30 minut.
Drenaż.Rozłóż Bolllo wzdłuż.
Posmarować majonezem. Ułóż mieszankę kapusty na dnie Bolillo. Przygotuj owoce morza. Top z awokado. Wyciśnij sok z limonki. Naciśnij Bolllo razem i służyć.;