Torta Del Casar z syropem Sherry

Torta Del Casar z syropem Sherry
Torta Del Casar z syropem Sherry to bezglutenowe i wegańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 24 kalorie. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać Sherry śmietany, klin torta del casar, cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Z łyżeczką wynik 19%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Carne Asada Torta (Poc Chuc Torta), Roztwór Syropu: Domowy Syrop Klonowy, oraz Syrop kakaowy {lub domowy syrop czekoladowy}.

Instrukcje

1
Pokrój Torta del Casar na 6 klinów; umieść 1 klin na każdej z 6 płyt.
2
Sherry wymieszać w dużym rondlu na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści, następnie zwiększyć ogień i gotować około 4 minut, lub aż płyn zgęstnieje i syropy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Syrop polać serem tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
SyropSyrop

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn