Tort Śmietankowy Bezowy

Tort Śmietankowy Bezowy
Bezowy krem Torte może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 355 kalorii, 4G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz likier o smaku orzechów laskowych, krem z kamienia nazębnego, śmietanę do bicia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tort Bezowy Do Lodów, Bezowy Tort Lodowy, oraz Tort bezowy z kremem miętowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, z mikserem na dużej prędkości, ubić białka i śmietanę z kamienia nazębnego, aż się spieni. Kontynuując bicie z dużą prędkością, dodaj cukier w powolnym, stałym strumieniu; kontynuuj bicie, aż mieszanina utrzyma sztywne szczyty, 8 do 12 minut. Beat in vanilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
WaniliaWanilia
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Zeskrobać na masle i mąki 8-calowy ciasto pan z wyjmowanym obręczy co najmniej 3 cale wysokości. Za pomocą elastycznej szpatułki rozprowadź mieszaninę na krawędziach patelni i wygładź górę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
SzpatułkaSzpatułka
3
Piec w regularnym lub konwekcyjnym piekarniku 300, aż góra będzie lekko rumiana i czuje się jędrna po delikatnym naciśnięciu na środku, około 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjąć z piekarnika i odstawić na 20 minut (beza może się trochę kurczyć, gdy ostygnie). Między bezą a obręczą patelni przełożyć cienki nóż, a następnie zdjąć obręcz. Ostrożnie odwróć bezę na talerz, a następnie wsuń długą, cienką szpatułkę między dno patelni a bezę i delikatnie unieś dno. Odwróć bezę ponownie na inną płytkę, tak aby była po prawej stronie do góry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
NóżNóż
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
5
Niech ostygnie całkowicie.
6
W misce ubij Likier z orzechów laskowych na pastę czekoladowo-orzechową. W innej misce, ubij śmietanę, aż utrzyma miękkie szczyty. Wymieszać około 1/4 szklanki bitej śmietany do masy czekoladowej, aż nie pozostaną białe smugi. Mieszankę czekolady złożyć na pozostałą bitą śmietanę, następnie delikatnie ubijać, aż mieszanina uzyska luźną, sypką konsystencję (uważaj, aby nie przegotować, bo się zsiadnie).
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier OrzechowyLikier Orzechowy
Spread Z Orzechów LaskowychSpread Z Orzechów Laskowych
Bita śmietanaBita śmietana
CzekoladaCzekolada
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Szpatułką rozprowadzić Krem czekoladowo-orzechowy po bokach i na wierzchu bezy. Torte schłodzić przez co najmniej 1 godzinę lub przykryć dużą, odwróconą miseczką (nie powinna dotykać śmietany) i schłodzić do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Orzechy LaskoweOrzechy Laskowe
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Tort pokroić w kliny, aby służyć.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn