Tort Złoty Funt
Złoty Funt ciasto jest Wegetariańskie deser. Jedna porcja zawiera 388 kalorii, 5G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, odparowane mleko, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Tort Złoty Funt, Tort Złoty Funt, oraz Tort Złoty Funt Waniliowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. tłuszcz i mąka 12-cup karbowany tube ciasto pan lub 10-calowy Anioł żywności (tuba) ciasto.
Wymieszać mąkę, proszek do pieczenia i sól; odstawić.
Beat cukier, masło, ekstrakt migdałowy i jajka w dużej misce z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, skrobanie miski stale. Beat na wysokiej prędkości 5 minut, skrobanie miski od czasu do czasu. Ubić mieszankę mąki na przemian z mlekiem na małej prędkości.
Piec 1 godzinę 10 minut do 1 godziny 20 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić 20 minut; wyjąć z patelni do stojaka z drutu. Ochłodzić całkowicie, około 40 minut.