Tort z przyprawami malinowymi

Malina Spice cake może być dobry przepis, aby rozszerzyć pole przepis deser. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 742 kalorie, 12g białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 1162 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka masła pakowego, maślanki, złotego cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Tort przyprawowy z nadzieniem malinowym i lukrem z serem śmietankowym, Ciasto z przyprawami pomarańczowymi z nadzieniem Cran-Malina i lukrem z fasoli waniliowej, oraz Francuskie ciasto czteropalczaste z rumianym maślanym lukrem przyprawowym.
Instrukcje
Piekarnik do 160C / 140C wentylator / Gaz
Wysmaruj i ułóż puszki na ciasto 3 x 20 cm z pergaminem do pieczenia. Przełóż wszystkie składniki ciasta do dużej miski i ubijaj elektryczną trzepaczką, aż będą gładkie. Dzielimy na puszki i pieczemy przez 25 minut, aż włożony szaszłyk wyjdzie czysty. Obróć się na stojaki z drutu, aby ostygnąć.
Podziel każde ciasto na pół. Rozgnieść dżem i maliny razem, a następnie rozłożyć na 5 połówek ciasta, pozostawiając 1 górną połowę wolnego. Kanapka razem, z prostym ciastem na wierzchu. Umieścić na talerzu i folię spożywczą dokładnie. Odwróć puszkę ciasta na górze jak kapelusz i wierzch za pomocą puszek z żywnością 3 x 400g. Pozostawić na noc.
Na koniec ubij masło, ser i cukier puder, a następnie rozłóż na cieście. Udekoruj dodatkowymi malinami i odrobiną cukru pudru, jeśli chcesz.