Tort Z Karmazynami

Tort Z Karmazynami
Torte Butterscotch może być tylko deser szukasz. Ten wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 82 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 488 kalorii, 7G białka, oraz 29g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, mąkę, jajko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Tort Budyniowy Butterscotch, Tort Sernikowy Maślano-Klonowy, oraz Tort maślany z czekoladowym Ganache dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Linia trzecia smarowana 9-in. okrągłe patelnie do pieczenia z woskowanego papieru i nasmarować papier; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
2
Pozostawić białka w temperaturze pokojowej przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
3
W dużej misce ubij żółtka, aż lekko zgęstnieją. Stopniowo dodawać cukier, ubijając aż będzie gęsty i cytrynowy. Beat in the vanilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
CytrynaCytryna
CukierCukier
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Połączyć okruchy krakersów, orzechy i proszek do pieczenia; złożyć do mieszaniny żółtka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy KrakersówOkruchy Krakersów
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
żółtko Jajażółtko Jaja
OrzechyOrzechy
5
W innej misce ubij białka na średniej prędkości, aż uformują się miękkie szczyty. Złóż jedną czwartą białek do ciasta, a następnie złóż pozostałe białka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Wlać do przygotowanych patelni.
7
Piec w temperaturze 325° przez 20-25 minut lub ciasto wraca po lekkim dotknięciu. Schłodzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni do stojaków Z Drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Do polewy, w dużym rondlu, połączyć brązowy cukier, mąkę i sól. Wymieszać z sokiem pomarańczowym i wodą, aż będzie gładka; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż lekko zgęstnieje. Niewielką ilość gorącego nadzienia wymieszać z jajkiem; całość wrzucić na patelnię, ciągle mieszając. Doprowadzić do delikatnego wrzenia; gotować i mieszać 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
9
Zdjąć z ognia. Delikatnie wymieszać z masłem i wanilią. Schłodzić do temperatury pokojowej bez mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
MasłoMasło
10
W dużej misce ubij śmietanę, aż uformują się miękkie szczyty. Ubij w cukrze cukierniczym, aż utworzą się sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
11
Na talerzu wyłożyć jedną warstwę ciasta, rozłożyć jedną trzecią bitej śmietany. Powtórz warstwy dwa razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
12
Skropić trochę polewy na torcie.
13
Pozostałą polewę podawać z tortem. Przechowywać w lodówce resztki.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn