Tort Z Grilla Z Marscarpone

Tort Z Grilla Z Marscarpone
Jedna porcja zawiera 578 kalorii, 5G białka, oraz 42g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.55 za porcję. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka grubego ciasta funta, cukier, pekan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasto czekoladowe z lukrem kawowym Marscarpone, Grillowane ciasto z serem śmietankowym i grillowanymi brzoskwiniami, oraz Tort Z Grilla dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mascarpone, cukier i wanilię wymieszać w misce gumową łopatką, aż będzie gładka. Złożyć w Pekan; przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Rozgrzać dużą patelnię lub patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
3
Masło rozprowadzić po obu stronach każdego plastra ciasta (łącznie około 2 łyżki stołowe). Toast na patelni, aż złoty, o 2 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
Ochłoń.
5
Połączyć brązowy cukier i pozostałe 2 1/2 łyżki masła na patelni na średnim ogniu. Gotować, mieszając, aż do rozpuszczenia i bąbelków, o 3 protokół. Ostrożnie dodać śmietanę i gotować, mieszając, o 1 więcej minut. Wymieszaj jeżyny, rozbijając kilka jagód tylną łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
6
Zdjąć z ognia, następnie dodać koniak i powrócić do średniego ciepła. Ostrożnie przechyl patelnię, aby koniak się zapalił( jeśli używasz kuchenki elektrycznej, trzymaj zapaloną zapałkę w pobliżu sosu, aby ją zapalić); gotuj, aż płomienie ustąpią.
Składniki, których będziesz potrzebować
KoniakKoniak
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
7
Rozłóż nadzienie mascarpone na 4 plastrach ciasta funta; zamknij z pozostałymi 4 plastrami ciasta. Top z jeżyn i sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
MascarponeMascarpone
Przygotowany Bochenek Ciasta Funtowego Lub 1 Opakowanie (10-3/4 Uncji) Mrożonego Ciasta Funtowego, RozmrożonegoPrzygotowany Bochenek Ciasta Funtowego Lub 1 Opakowanie (10-3/4 Uncji) Mrożonego Ciasta Funtowego, Rozmrożonego
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
8
Zdjęcia Andrew Mccaul
9
Mascarpone, cukier i wanilię wymieszać w misce gumową łopatką, aż będzie gładka. Złożyć w Pekan; przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Rozgrzać dużą patelnię lub patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
11
Masło rozprowadzić po obu stronach każdego plastra ciasta (łącznie około 2 łyżki stołowe). Toast na patelni, aż złoty, o 2 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
12
Ochłoń.
13
Połączyć brązowy cukier i pozostałe 2 1/2 łyżki masła na patelni na średnim ogniu. Gotować, mieszając, aż do rozpuszczenia i bąbelków, o 3 protokół. Ostrożnie dodać śmietanę i gotować, mieszając, o 1 więcej minut. Wymieszaj jeżyny, rozbijając kilka jagód tylną łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
14
Zdjąć z ognia, następnie dodać koniak i powrócić do średniego ciepła. Ostrożnie przechyl patelnię, aby koniak się zapalił( jeśli używasz kuchenki elektrycznej, trzymaj zapaloną zapałkę w pobliżu sosu, aby ją zapalić); gotuj, aż płomienie ustąpią.
Składniki, których będziesz potrzebować
KoniakKoniak
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
15
Rozłóż nadzienie mascarpone na 4 plastrach ciasta funta; zamknij z pozostałymi 4 plastrami ciasta. Top z jeżyn i sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
MascarponeMascarpone
Przygotowany Bochenek Ciasta Funtowego Lub 1 Opakowanie (10-3/4 Uncji) Mrożonego Ciasta Funtowego, RozmrożonegoPrzygotowany Bochenek Ciasta Funtowego Lub 1 Opakowanie (10-3/4 Uncji) Mrożonego Ciasta Funtowego, Rozmrożonego
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
16
Zdjęcia Andrew Mccaul

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port to świetny wybór na Ciasto Pound. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia53
Magazyn