Tort Wiśniowy Czarny Las
Black Forest Cherry Cake może być tylko deser, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 70 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 264 kalorie, 5G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Mieszanka wody, nadzienie z ciasta wiśniowo-żurawinowego, kandyzowane wiśnie i czekoladowe loki oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tort Wiśniowy Czarny Las, Black Forest Cherry Layer Cake, oraz eggless Czarny Las ciasto, jak zrobić Czarny Las ciasto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzewamy do 177°. patelnia 15x10x1 cala ze skracaniem lub natryskiem do gotowania. Linia z folią, rozciąganie folii na krótkie boki patelni; folia smarowa. W dużej misce, wymieszać ciasto beat, mąka, woda i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż do zwilżenia, skrobanie miski od czasu do czasu. Beat na dużej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu.
Równomiernie rozprowadzić ciasto na patelni.
Piec 18 do 20 minut lub aż ciasto sprężyny z powrotem po dotknięciu lekko w centrum.
Wyjmij ciasto z patelni, podnosząc folię; umieść na stojaku z drutu. Całkowicie schłodzić, około 15 minut.
W międzyczasie, w małej misce, wymieszać nadzienie ciasto i 1/2 łyżeczki ekstraktu migdałowego.
Pokrój schłodzone ciasto na pół w poprzek, aby uzyskać 2 warstwy (10x7 cali); usuń folię.
Umieść 1 warstwę ciasta na półmisku lub tacy; rozprowadzić ciasto napełniania mieszaniny na górze. Wierzch pozostałą warstwą ciasta.
Wymieszać pozostałe 1/4 łyżeczki ekstraktu migdałowego do ubitej polewy.
Rozprowadzić mieszaninę po bokach i wierzchu ciasta.
Podawać natychmiast, lub luźno przykryć i przechowywać w lodówce do czasu serwowania. W razie potrzeby udekoruj każdą porcję lokami maraschino lub kandyzowanymi wiśniami i czekoladą. Przechowywać w lodówce.