Tort weselny cynamonowo-waniliowy z meksykańskim kremem z gorącej czekolady
Potrzebujesz lacto ovo wegetariański deser? Tort weselny cynamonowo-waniliowy z meksykańskim kremem z gorącej czekolady może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 1769 kalorii, 17g białka, oraz 114g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Za $3.15 za porcję, ten przepis okładki 22% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ślub będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis z Foodnetwork wymaga pieprzu ancho chile, czekolady, masła i mielonego cynamonu. 3 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 55 minut. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiego jedzenia. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 43%. Podobne przepisy to Krem z fasoli waniliowej, mus z białej czekolady z fasoli waniliowej i Syrop waniliowy na tort weselny, Tort Weselny Vanillan Włoski Buttercream, oraz Meksykańskie ciasteczka czekoladowe z lukrem cynamonowym.
Instrukcje
1
Połącz białka i cukier w misce miksera stojącego i wymieszaj, aby połączyć.
Umieść miskę nad gotującą się wodą, regularnie ubijając, aż mieszanina osiągnie 140 stopni F na termometrze z natychmiastowym odczytem, a cukier całkowicie się rozpuści.
Cream Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze typy na ciasto. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.