Tort Truskawkowo-Różany
Strawberry Rose Cake może być tylko deser, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1185 kalorii, 5G białka, oraz 36 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.78 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. Jest idealny do Dzień Matki. Jeśli masz Pasta food color, dżem truskawkowy, cukier puder i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto waniliowo-migdałowe z łatwym sosem truskawkowo-różanym, Paleta / Truskawkowa Róża, oraz Strawberry Rose Gin Fizz dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Nasmaruj DNA i boki 2 (8-lub 9-calowych) okrągłych patelni do ciast ze skróceniem; lekko mąka. Wymieszaj ciasto zgodnie z zaleceniami na pudełku, używając wody, oleju i jaj.
Piec i ostudzić zgodnie z zaleceniami.
W dużej misce, pokonać skrócenie i wanilii z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż lekkie i puszyste. Zmniejsz prędkość do niskiej.
Dodać cukier puder, 1 szklankę na raz, ubijając po każdym dodaniu. Po dodaniu połowy cukru stopniowo ubijaj mleko.
Dodaj pozostałe 4 szklanki cukru pudru, 1 szklanka na raz, ubijając po każdym dodaniu, aż do wymieszania i lukier jest gładki. Na łyżce umieść 8 małych kropek czerwonego koloru żywności i 1 małą kropkę niebieskiego koloru żywności.
Dodaj kolor żywności do lukier; beat aż lukier jest nawet kolor róży.
Umieść 1 warstwę ciasta, zaokrągloną stroną w dół, na talerzu do serwowania. Rura cienki pierścień lukier wokół górnej krawędzi ciasta.
Na środku ringu rozprowadzić dżem truskawkowy.
Umieścić drugą warstwę ciasta, zaokrągloną stroną w dół, na pierwszej warstwie. Strona mróz i wierzch ciasta z lukrem.
Łyżka pozostała lukier do dekoracji torba wyposażona w dużą końcówkę Gwiazdy. Aby pierwszy lukier wzrosła w środku ciasta, wycisnąć worek, aby rozpocząć piping lukier w środku, a następnie powoli przesunąć końcówkę w okręgu wokół punktu środkowego. Powtórz, aby uzyskać więcej róż, aby pokryć wierzch ciasta(spróbuj zrobić róże o podobnej wielkości). Udekorować posypką.