Tort Truflowy Mocha

Tort Truflowy Mocha
Tort truflowy Mocha to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap deser. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 398 kalorii, 5G białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz cukier, cukier, natychmiastowe espresso w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kubki Z Truflami Mocha, Ciasteczka Truflowe Mocha, oraz Ciasteczka Truflowe Mocha.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło 9-calowy springform patelni i linii dolnej z pergaminem. Pergamin z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
PiekarnikPiekarnik
2
Połącz czekoladę, cukier i espresso w proszku w misce robota kuchennego. Proces aż czekolada jest drobno zmielone, około 30 sekund. Z ostrza w ruchu, wlać 3/4 szklanki wrzącej wody. Proces, aż czekolada stopi się, o 20 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
CzekoladaCzekolada
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać masło, jajka i wanilię. Pulsuj kilka razy, aby dokładnie wymieszać w cienkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
MasłoMasło
JajkoJajko
4
Wlać ciasto do formy sprężynowej i obracać, aby równomiernie rozprowadzić ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
5
Piec do Ustawienia w centrum, 55 do 60 minut (ciasto pojawi się suche na górze i lekko popękane na brzegach).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Ostudzić w patelni na stojaku z drutu przez 20 minut; ciasto może utonąć w środku. Uruchom cienki nóż wokół krawędzi patelni, usunąć ciasto z patelni, przykryć i przechowywać w lodówce, aż dobrze schłodzone, co najmniej 2 godziny lub na noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
NóżNóż
PatelniaPatelnia
7
Umieścić ciasto na talerzu i odstawić w temperaturze pokojowej na 15 do 30 minut. Tuż przed podaniem przesiać cukier na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
8
Podawać z bitą śmietaną, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn