Tort Truflowy Mocha
Tort truflowy Mocha to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap deser. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 398 kalorii, 5G białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz cukier, cukier, natychmiastowe espresso w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kubki Z Truflami Mocha, Ciasteczka Truflowe Mocha, oraz Ciasteczka Truflowe Mocha.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło 9-calowy springform patelni i linii dolnej z pergaminem. Pergamin z masłem.
Połącz czekoladę, cukier i espresso w proszku w misce robota kuchennego. Proces aż czekolada jest drobno zmielone, około 30 sekund. Z ostrza w ruchu, wlać 3/4 szklanki wrzącej wody. Proces, aż czekolada stopi się, o 20 sekund.
Dodać masło, jajka i wanilię. Pulsuj kilka razy, aby dokładnie wymieszać w cienkie ciasto.
Wlać ciasto do formy sprężynowej i obracać, aby równomiernie rozprowadzić ciasto.
Piec do Ustawienia w centrum, 55 do 60 minut (ciasto pojawi się suche na górze i lekko popękane na brzegach).
Ostudzić w patelni na stojaku z drutu przez 20 minut; ciasto może utonąć w środku. Uruchom cienki nóż wokół krawędzi patelni, usunąć ciasto z patelni, przykryć i przechowywać w lodówce, aż dobrze schłodzone, co najmniej 2 godziny lub na noc.
Umieścić ciasto na talerzu i odstawić w temperaturze pokojowej na 15 do 30 minut. Tuż przed podaniem przesiać cukier na ciasto.
Podawać z bitą śmietaną, w razie potrzeby.