Tort Szyfonowy Delta Mocha

Tort Szyfonowy Delta Mocha
Delta Mocha Szyfonowe ciasto może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 680 kalorii, 13g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz kakao, granulki kawy rozpuszczalnej, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 21%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Przepis Na Ciasto Z Szyfonu Mocha Z Orzechów Laskowych, Ciasto Delta Gruszka, oraz Najlepsze ciasto kawowe w historii i mini Makeover kuchni mojej córki z kranem Delta.

Instrukcje

1
Wymieszać razem 3 pierwsze składniki do wymieszania; ostudzić.
2
Mąkę i kolejne 3 składniki połączyć w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
3
Dodać mieszankę kakao, żółtka, olej i wanilia; ubić na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
WaniliaWanilia
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
4
Ubij białka i śmietanę z kamienia nazębnego z dużą prędkością mikserem elektrycznym, aż się spieni. Wchodzisz na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
5
Wlać ciasto do 4 wysmarowanych i zalanych mąką 9-calowych okrągłych tortownic.
6
Piec, 2 warstwy na raz, w 325 przez 17 do 20 minut lub do drewnianego pick wstawiony w centrum wychodzi czysty. Schłodzić warstwy w patelniach na stojakach z drutu 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Wyjąć z patelni i schłodzić na stojakach z drutu pokrytych folią lub papierem woskowym, aby zapobiec przyleganiu warstw do stojaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Papier WoskowanyPapier Woskowany
8
Rozprowadzić około 1/2 szklanki nadzienia czekoladowo-kawowego pomiędzy warstwami. Mróz z polewą czekoladową.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
LukierLukier
KawaKawa
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
KrówkaKrówka
9
Dekorować, w razie potrzeby. Przechowywać w lodówce.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn