Tort Sufletowy Z Ciemnej Czekolady

Tort Sufletowy Z Ciemnej Czekolady
Ciasto Sufletowe z ciemnej czekolady może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 198 kalorii. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis z moich przepisów wymaga cukru pudru, żółtek jaj, cukru brązowego i cukru granulowanego. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co jest raczej złe. Tort Sufletowy Z Ciemnej Czekolady, Suflet Z Ciemnej Czekolady, oraz Suflet Z Ciemnej Czekolady są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 30
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Spód 9-calowej patelni sprężynowej z natryskiem do gotowania. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
3
Połączyć 1/2 szklanki cukru granulowanego, 1/2 szklanki brązowego cukru, wody i espresso w dużym rondlu; dobrze wymieszać i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Brązowy CukierBrązowy Cukier
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Wyjąć z ognia; dodać kakao, sól i czekoladki, mieszając trzepaczką, aż czekolada się rozpuści. Wymieszać Kahla i żółtka. Wymieszać z mąką; schłodzić do temperatury pokojowej. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
żółtko Jajażółtko Jaja
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Ubij białka i śmietanę z kamienia nazębnego na dużej prędkości miksera, aż się spieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Dodaj 1/3 szklanki cukru granulowanego, 1 łyżkę na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty. Delikatnie złożyć jedną czwartą mieszaniny białka jaj w mieszaninę czekolady; powtórzyć procedurę z pozostałą mieszaniną białka jaja, jedną czwartą na raz. Łyżka do przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
CzekoladaCzekolada
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Piec w temperaturze 300 przez 1 godzinę lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie prawie czysty. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
8
Wyjąć boki z patelni; przesiej cukier puder na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
W razie potrzeby udekoruj malinami i czekoladowymi lokami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe LokiCzekoladowe Loki
MalinyMaliny
10
Uwaga: zamiast 1/3 szklanki mąki tortowej można zastąpić 1/4 szklanki mąki uniwersalnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka TortowaMąka Tortowa

Składniki

796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiprzesiana mąka tortowa (np. Swan ' s Down)przesiana mąka tortowa (np. Swan ' s Down)0(może być lub przeglądać)krem tatarskikrem tatarski1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 pudełko Pillsbury z wstępnie zawiniętym ciastem1 pudełko Pillsbury z wstępnie zawiniętym ciastem1586 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiPrzetwory Holenderskie lub niesłodzone kakaoPrzetwory Holenderskie lub niesłodzone kakao6largesbiałka jaj (w temperaturze pokojowej)białka jaj (w temperaturze pokojowej)3largesżółtka jajżółtka jaj796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznaniabarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznaniabarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)ESPRESSO instant lub 2 łyżki granulatu kawy rozpuszczalnejESPRESSO instant lub 2 łyżki granulatu kawy rozpuszczalnej2(zima)Kahlúa (Likier kawowy)Kahlúa (Likier kawowy)1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)do 2 średnich kiwi, obranych i pokrojonych w plasterkido 2 średnich kiwi, obranych i pokrojonych w plasterki0(może być lub przeglądać)1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych57Orzechy dowolne (posiekane)półsłodka czekolada, posiekanapółsłodka czekolada, posiekana57Orzechy dowolne (posiekane)niesłodzona czekolada, posiekananiesłodzona czekolada, posiekana1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn