Ciasto Sufletowe z ciemnej czekolady może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 198 kalorii. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis z moich przepisów wymaga cukru pudru, żółtek jaj, cukru brązowego i cukru granulowanego. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co jest raczej złe. Tort Sufletowy Z Ciemnej Czekolady, Suflet Z Ciemnej Czekolady, oraz Suflet Z Ciemnej Czekolady są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 30
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Spód 9-calowej patelni sprężynowej z natryskiem do gotowania. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
3
Połączyć 1/2 szklanki cukru granulowanego, 1/2 szklanki brązowego cukru, wody i espresso w dużym rondlu; dobrze wymieszać i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Brązowy Cukier
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
4
Wyjąć z ognia; dodać kakao, sól i czekoladki, mieszając trzepaczką, aż czekolada się rozpuści. Wymieszać Kahla i żółtka. Wymieszać z mąką; schłodzić do temperatury pokojowej. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
żółtko Jaja
Kakao W Proszku
Mąka Uniwersalna
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
5
Ubij białka i śmietanę z kamienia nazębnego na dużej prędkości miksera, aż się spieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Tatarski
Białka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Dodaj 1/3 szklanki cukru granulowanego, 1 łyżkę na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty. Delikatnie złożyć jedną czwartą mieszaniny białka jaj w mieszaninę czekolady; powtórzyć procedurę z pozostałą mieszaniną białka jaja, jedną czwartą na raz. Łyżka do przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Czekolada
Białka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Piec w temperaturze 300 przez 1 godzinę lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie prawie czysty. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Piekarnik
8
Wyjąć boki z patelni; przesiej cukier puder na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
9
W razie potrzeby udekoruj malinami i czekoladowymi lokami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Loki
Maliny
10
Uwaga: zamiast 1/3 szklanki mąki tortowej można zastąpić 1/4 szklanki mąki uniwersalnej.