Tort spożywczy śmiałka z lukrem maślanym Mocha

Tort spożywczy śmiałka z lukrem maślanym Mocha
Daredevil ' s Food Cake with Mocha Buttercream lukier może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 789 kalorii, 8G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 84 grosze za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka sody oczyszczonej, cukru granulowanego, ekstraktu waniliowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Diabelskie ciasto z lukrem Mocha, Lukier Do Ciasta Maślano-Kokosowego, oraz Ciasto Szampańskie Z Lukrem Maślanym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Piec 30 minut na warstwy, 38 do 40 minut na ciasto rurki. Przygotować patelnię zgodnie z zaleceniami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
3
W średniej misce wymieszać mąkę, sodę oczyszczoną, sól i kakao. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
W dużej misce miksera elektrycznego, śmietany razem masło i cukier przez 3 do 4 minut, aż bardzo dobrze wymieszane. Zeskrobać miskę i trzepak. Ubić wanilią i jajkami, zeskrobać miskę i ponownie ubić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
MasłoMasło
KremKrem
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Z mikserem na najniższej prędkości, na przemian dodać mieszankę mąki i maślanki. Po zmieszaniu składników zwiększ prędkość i ubijaj przez około 30 sekund (już nie, ponieważ na dużych wysokościach nie chcesz zawierać nadmiaru powietrza).
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Podzielić ciasto między dwie patelnie lub zeskrobać wszystko na patelni rurki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Piec 30 minut na warstwy, 38 do 40 minut na ciasto rurowe (lub na czas wskazany dla wysokości na wykresie) lub do momentu, gdy wierzch ciasta czuje się sprężysty w dotyku, a tester ciasta włożony do środka wychodzi czysty. Schłodzić na patelni na stojaku z drutu przez 10 do 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
8
Uruchom nóż między warstwami i boków patelni, aby je zwolnić, lub uruchomić końcówką noża wokół boków patelni i górnej części rurki, aby poluzować ciasto. Górną każdą warstwę lub miskę rurki przykryj tekturowym krążkiem do ciasta lub płaską płytą, odwróć i daj ostre wstrząśnięcie w dół, aby uwolnić ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
9
Zdjąć patelnię i obrać pergamin. Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1
W robocie kuchennym lub dużej misce miksera elektrycznego, najlepiej z uchwytem łopatkowym, przetwarzaj lub ubijaj masło do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Robot KuchennyRobot Kuchenny
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Dodać 2 szklanki przesianego cukru i ubić na gładką masę. Zeskrobać miskę i ostrze lub bijaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Dodaj pozostałe 4 szklanki cukru, Plus kakao, 5 łyżek kawy i wanilii, i procesu lub ubić, aż całkowicie gładkie i kremowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
KawaKawa
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
CukierCukier
4
W razie potrzeby dodać więcej cukru lub kawy, aby doprowadzić lukier do konsystencji. (Lukier można zrobić dzień wcześniej i schłodzić, przykryć; doprowadzić do temperatury pokojowej i ubić do gładkości przed użyciem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
KawaKawa
LukierLukier
CukierCukier
5
Wypełnić warstwy i zmrozić masłem, lub odkurzyć ciasto rurki lekko z kakao lub cukru cukierniczego (lub mróz według życzenia).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
6
From Pie in the Sky: Successful Baking at High Altitudes by Susan G. Purdy, (C) May 2005 William Morrow Cookbooks, an imprint of Harper
7
Collins Publishers
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn