Ciasto s ' mores może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 491 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Udaj się do sklepu i odebrać czekoladę, skrobia kukurydziana, krem Tatar, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj S ' Mores Mug Cake, Tort S ' mores, oraz S ' mores Ice Box Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°, następnie nasmaruj i linia trzy 8in okrągłe patelnie ciasto z pergaminem, smarowanie pergamin też. W średniej misce wymieszać mąkę, skrobię kukurydzianą, cynamon, proszek do pieczenia i sól, a następnie odstawić.
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Włożyć masło do dużej miski. Używając miksera elektrycznego, ubić masło na średniej prędkości, aż będzie gładkie i lekkie, dodać cukier i ubić, aż będzie lekkie i puszyste, około 5 minut.
Dodać wanilię i wymieszać, aby połączyć. Mikser na średniej prędkości, dodać jajka, trochę na raz, ubijając, aż w pełni połączone przed dodaniem więcej. Z mikserem na niskim poziomie, dodać mieszankę mąki w trzech dodatkach, na przemian z mlekiem, zaczynając i kończąc mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe Necco
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Ciasto podzielić równomiernie pomiędzy przygotowane Patelnie i piec przez 30-35 minut lub do momentu, gdy ciasto będzie złocisto brązowy i sprężyny z powrotem, gdy lekko dotknięte.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
5
Niech ciasto ostygnie w patelniach na 10 minut przed włączeniem do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
6
Aby wypełnić ganache, umieść czekoladę w średniej żaroodpornej misce.
Śmietanę i cukier umieścić na małej patelni na średnim ogniu i doprowadzić do wrzenia. Natychmiast wlać gorący krem na czekoladę i odstawić na kilka minut, a następnie delikatnie mieszając razem, tworząc gładki, jedwabisty ganache. Ganache schłodzić, aż ostygnie i lekko zgęstnieje, ale nie ustawi się. Używając trzepaczki, ubijaj, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Rozprowadź ganache na dwóch warstwach ciasta i odstaw na bok, gdy będziesz robił szwajcarską bezę.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
9
Białka, cukier i śmietanę z kamienia nazębnego umieścić w żaroodpornej misce ustawionej na patelni z delikatnie gotującą się wodą i stale ubijać, aż cukier się rozpuści i białka będą ciepłe w dotyku.
Wyjmij miskę z ognia i za pomocą elektrycznego miksera ubijaj, aż beza utworzy sztywne, błyszczące szczyty. (Po dokonaniu bezy, trzeba pracować z nim dość szybko. Nie pozwól, aby stać lub będzie jędrne się zbyt wiele, aby łatwo się rozprzestrzeniać.)
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Aby zmontować ciasto, pierwszą warstwę ciasta pokrytą czekoladą położyć na podstawce lub talerzu do serwowania ciasta i rozprowadzić cienką warstwą bezy. Powtórz z drugą warstwą ciasta pokrytą czekoladą i zakończ ostatnią warstwą. Weź pozostałą bezę i rozłóż po wierzchu i bokach ciasta-nie musi to wyglądać idealnie, ponieważ wszelkie niedoskonałości po prostu dodadzą efektu. Aby zakończyć ciasto, weź palnik i lekko podpal bezę, aż będzie złoty.