Tort S ' mores

Tort S ' mores
Ciasto s ' mores może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 491 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Udaj się do sklepu i odebrać czekoladę, skrobia kukurydziana, krem Tatar, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj S ' Mores Mug Cake, Tort S ' mores, oraz S ' mores Ice Box Cake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°, następnie nasmaruj i linia trzy 8in okrągłe patelnie ciasto z pergaminem, smarowanie pergamin też. W średniej misce wymieszać mąkę, skrobię kukurydzianą, cynamon, proszek do pieczenia i sól, a następnie odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczka Półsłodkiej CzekoladyTabliczka Półsłodkiej Czekolady
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Włożyć masło do dużej miski. Używając miksera elektrycznego, ubić masło na średniej prędkości, aż będzie gładkie i lekkie, dodać cukier i ubić, aż będzie lekkie i puszyste, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Dodać wanilię i wymieszać, aby połączyć. Mikser na średniej prędkości, dodać jajka, trochę na raz, ubijając, aż w pełni połączone przed dodaniem więcej. Z mikserem na niskim poziomie, dodać mieszankę mąki w trzech dodatkach, na przemian z mlekiem, zaczynając i kończąc mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Ciasto podzielić równomiernie pomiędzy przygotowane Patelnie i piec przez 30-35 minut lub do momentu, gdy ciasto będzie złocisto brązowy i sprężyny z powrotem, gdy lekko dotknięte.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
5
Niech ciasto ostygnie w patelniach na 10 minut przed włączeniem do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
6
Aby wypełnić ganache, umieść czekoladę w średniej żaroodpornej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
7
Śmietanę i cukier umieścić na małej patelni na średnim ogniu i doprowadzić do wrzenia. Natychmiast wlać gorący krem na czekoladę i odstawić na kilka minut, a następnie delikatnie mieszając razem, tworząc gładki, jedwabisty ganache. Ganache schłodzić, aż ostygnie i lekko zgęstnieje, ale nie ustawi się. Używając trzepaczki, ubijaj, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Rozprowadź ganache na dwóch warstwach ciasta i odstaw na bok, gdy będziesz robił szwajcarską bezę.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
9
Białka, cukier i śmietanę z kamienia nazębnego umieścić w żaroodpornej misce ustawionej na patelni z delikatnie gotującą się wodą i stale ubijać, aż cukier się rozpuści i białka będą ciepłe w dotyku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj (około 9)Białka Jaj (około 9)
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Wyjmij miskę z ognia i za pomocą elektrycznego miksera ubijaj, aż beza utworzy sztywne, błyszczące szczyty. (Po dokonaniu bezy, trzeba pracować z nim dość szybko. Nie pozwól, aby stać lub będzie jędrne się zbyt wiele, aby łatwo się rozprzestrzeniać.)
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
11
Aby zmontować ciasto, pierwszą warstwę ciasta pokrytą czekoladą położyć na podstawce lub talerzu do serwowania ciasta i rozprowadzić cienką warstwą bezy. Powtórz z drugą warstwą ciasta pokrytą czekoladą i zakończ ostatnią warstwą. Weź pozostałą bezę i rozłóż po wierzchu i bokach ciasta-nie musi to wyglądać idealnie, ponieważ wszelkie niedoskonałości po prostu dodadzą efektu. Aby zakończyć ciasto, weź palnik i lekko podpal bezę, aż będzie złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blow TorchBlow Torch
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn