Tort Rabarbarowy
Tort rabarbarowy może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserów. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 189 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, rabarbar, margarynę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 28%. Podobne przepisy to Wiosenny Tort Rabarbarowy, Staromodny Tort Rabarbarowy, oraz Rabarbar Truskawkowy Tort.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C.)
W dużej misce połączyć 1 szklankę mąki, margaryny i cukru cukierniczego.
Wymieszać, aż utworzy kulkę. Naciśnij na dole i po bokach 9 calowej kwadratowej patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 20 minut, lub do złotego koloru.
W rondlu połącz 1 1/2 szklanki cukru, 3 łyżki mąki, żółtka i mleko. Wymieszać, dodać posiekany rabarbar. Gotować, stale mieszając, aż zgęstnieje.
W dużej szklanej lub metalowej misce do mieszania ubić białka do uzyskania piany. Stopniowo dodawaj 1/4 szklanki cukru, kontynuując bicie, aż utworzą się sztywne szczyty.
Rozłóż bezę na rabarbarowym nadzieniu, całkowicie pokrywając.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 10 do 15 minut, lub do złotego koloru.