Tort potrójnie czekoladowy z nadzieniem czekoladowo-miętowym
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 726 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.44 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 45 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz importowaną czekoladę mleczną, ekstrakt z mięty pieprzowej, maślankę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Tort czekoladowy trójwarstwowy z nadzieniem z serem kokosowym, Mięta Pieprzowa Potrójna Czekolada Krucha, oraz Potrójnie Czekoladowe Smakołyki Miętowe.
Instrukcje
1
Umieść czekoladę w średniej misce. Przynieś śmietanę i syrop kukurydziany, aby gotować na wolnym ogniu w małym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Miniaturowe Wafle Waniliowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wlać gorącą mieszaninę na czekoladę; dodać ekstrakt i odstawić 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Ciepła, Mocna Parzona Kawa
3
Ubijać, aż mieszanina będzie gładka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Pozostaw napełnianie w temperaturze pokojowej podczas pieczenia ciasta i chłodzenia.
1
Umieść stojak w najniższej trzeciej piekarnika i rozgrzej do 177°. masło o średnicy 9 cali z 2-calowymi bokami. Dół linii z pergaminem. Pergamin z masłem. Patelnia z mąką.
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
1 łyżka Naturalnego Smalcu
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Ubić pierwsze 5 składników w średniej misce, aby wymieszać. Używając miksera elektrycznego, ubić masło w dużej misce, aż będzie lekkie i puszyste. Stopniowo ubić w obu cukrach, a następnie wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodawać jajka po 1 na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Ubić w suchych składnikach na przemian z maślanką w 2 dodatkach każdy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
4
Wymieszać w kawałkach czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%
5
Przenieść ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
6
Piec ciasto, aż tester włożony do środka wyjdzie czysty, około 1 godziny 5 minut. Fajne ciasto na patelni na stojaku 5 minut. Obróć ciasto na stojak. Odklej pergamin. Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, Obrane
7
Za pomocą miksera elektrycznego, beat napełniania, aż puszyste i rozjaśnione w Kolorze, o 30 sekund. Za pomocą ząbkowanego noża przeciąć ciasto poziomo na pół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
3 Zielone M&M’sy
8
Umieść 1 warstwę, wyciąć bok do góry, na stojaku ustawionym nad blachą do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
9
Rozłóż nadzienie. Góra z drugą warstwą, ściąć bok w dół. Chill wypełnione ciasto 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1
Wymieszać czekoladę, masło i syrop kukurydziany w dużym rondlu na małym ogniu, aż stopi się i będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Wymieszać w ekstrakcie. Chłodne glazury, aż tylko letnie, ale nadal wylewne, mieszając od czasu do czasu, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
3
Wlać 1/2 szklanki glazury na środku ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
4
Rozłóż na wierzchu i bokach ciasta. Schłodzić, aż do zestawów glazury, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
5
Pozostałą glazurę wlać na środek ciasta, a następnie szybko rozprowadzić na górze i bokach. Schłodzić, aż polewa zestawy, około 1 godziny. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przykryć kopułą tortową; schłodzić. Przed kontynuowaniem odstawić w temperaturze pokojowej, aż zmiękną, około 4 godzin.)