Tort Orzechowy Mocha O Niskiej Zawartości Cukru
Low Sugar Mocha Nut Cake to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Ten deser ma 276 kalorii, 5G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, kawę rozpuszczalną w proszku, kakao w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 25%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Pieczywo Cukiniowe Wolnoopalające - Niskowęglowodanowe, Bez Cukru, Cukinia Cukinia O Niskiej Zawartości Cukru Crisp-Bezglutenowa, oraz Ciasto Marmurowe Z Orzechami Laskowymi Mocha Z Ganache Z Kwaśną Śmietaną Mocha dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz gorącą wodę i kawę rozpuszczalną. Odstawić.
Ubić razem mąkę, kakao, suche mleko, proszek do pieczenia i sól.
W dużej misce, śmietana masło lub margaryna, brązowy cukier, i substytut cukru z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż mieszanina jest lekka i puszysta.
Dodać jajko i wanilię; ubić przez 1 minutę.
Mieszamy mieszankę mąki z mieszanką śmietankową, na przemian z kawą. Wymieszaj orzechy. Beat ze średnią prędkością do gładkiej.
Wlać ciasto do 9-calowej kwadratowej patelni, która została spryskana sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez około 30 minut lub do momentu, aż ciasto oderwie się od boków patelni. Schłodzić na stojaku z drutu.