Tort Orzechowy Czarny I
Tort z czarnego orzecha i jest Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 860 kalorii, 10g białka, oraz 30 g tłuszczu. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 20 mówi, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, sól, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 34%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Tort Z Orzecha Czarnego, Tort Kokosowy Czarny Orzech, oraz Tort Z Czarnego Orzecha Włoskiego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 10-calowa patelnia rurowa.
W dużej misce, śmietana 1 szklanka masła, skrócenie, brązowy cukier, i biały cukier.
Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu. Mąkę, proszek do pieczenia i sól przesiać i dodawać na przemian z mlekiem do śmietanki. Wymieszać 1 łyżeczkę wanilii i 1 szklankę czarnych orzechów włoskich.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 80 do 90 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Pozostawić do ostygnięcia.
W misce do miksowania, śmietany razem Serek i 1/4 szklanki masła.
Dodać cukier cukierniczy, dobrze ubić. Wymieszać 1 łyżeczkę wanilii. Ciasto chłodzone mrozem i posypać 1/2 szklanki orzechów.