Tort Okruchowy I

Tort Okruchowy I
Ciasto okruchowe I wymaga z grubsza 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Ten poranny posiłek ma 339 kalorii, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. 13 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś proszek do pieczenia, jajka, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 26%. Spróbuj Super Crumb Malinowy Migdałowy Tort Crumb, Ciasto Okruchowe, oraz Ciasto Z Dżemem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko nasmaruj jedną patelnię na ciasto 13 x 9 cali lub dwie okrągłe patelnie na ciasto 8 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać cukier i mąkę. Za pomocą dwóch noży lub blendera do ciast pokrój skrócenie na mąkę i cukier, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy (tak, jakbyś robił ciasto na ciasto). Rezerwa 1/2 szklanki tej mieszanki jako okruchy na wierzchu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
Ciasto Na CiastoCiasto Na Ciasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Do pozostałej mieszaniny mąki wymieszać proszek do pieczenia, jajka, mleko i wanilię i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
MlekoMleko
4
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Posypać zarezerwowaną mieszaninę okruchów na wierzchu.
6
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez około 45 minut (35 minut, jeśli używasz dwóch okrągłych patelni na ciasto 8 cali) lub do momentu, gdy środek ciasta powróci, gdy lekko dotknie lub wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn