Tort Migdałowy Ricotta
Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 347 kalorii, 12g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Jeśli 96 centów za porcję spada w budżecie, Ricottan migdałowy tort może być super bezglutenowe przepis do wypróbowania. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Udaj się do sklepu i odebrać jajka, ricotta, czekolada, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Migdałowe lody Mascarpone z brązowym masłem migdałowy Crunch, Tort Orzechowy Ricotta, oraz Szpinakowy tort ricotta.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°. tłuszcz i mąka 10-calowy talerz ciasto.
Ubić żółtka i cukier, aż będą bladożółte i bardzo gęste. Złóż skórkę pomarańczową lub cytron, posiekaną czekoladę, skórkę cytrynową i zmielone migdały. Ricottę przecedzić w robocie kuchennym lub w młynie spożywczym i złożyć na mieszaninę żółtkową.
Białka ubić śmietaną z kamienia nazębnego, aż będą sztywne, ale nie suche. Białka delikatnie, ale dokładnie złożyć w mieszaninę żółtkową.
Wlać do przygotowanego naczynia i piec 45 minut lub aż zestaw i lekko rumiane. Całość przesiać cukrem pudrem i udekorować ogoloną czekoladą.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;