Tort Mały Czarny Las
Mały Czarny Las ciasto może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 60 g tłuszczu, oraz w sumie 954 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.36 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, sól, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z Cookie Madness ma 21 fanów. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 12 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj eggless Czarny Las ciasto, jak zrobić Czarny Las ciasto, Tort Czarny Las, oraz Tort Czarny Las dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. nasmaruj patelnię 10×15 cali i wyłóż papierem woskowym. Papier woskowy posmarować i posmarować.Mąkę, kakao i proszek do pieczenia przesiać, następnie wymieszać z solą. Zestaw aside.In miskę, ubić białka do spienienia, następnie stopniowo dodawać cukier, ubijając do miękkości form.In drugą miskę, ubić żółtka, aż będą gęste i cytrynowe. Ubić wanilią, następnie żółtka wymieszać z białkami.Złożyć mieszaninę mąki do mieszaniny jaj.
Rozprowadzić mieszaninę równomiernie na patelni. Będzie wydawać się cienki, ale nadmuchać w piekarniku.
Piec przez 12 minut lub do momentu ułożenia warstw. Poluzuj krawędzie nożem, a następnie ostrożnie obróć na stojak z drutu.
Zdjąć patelnię i ostrożnie oderwać papier.
Niech ostygnie całkowicie.Przygotuj nadzienie.
Odcedzić wiśnie, zastrzegając 1/4 szklanki soku.
Połącz 1/4 szklanki soku, wiśnie, 1/2 szklanki cukru i skrobię kukurydzianą w rondlu. Gotować na średnim ogniu, aż zgęstnieje, ciągle mieszając.
Zdjąć z ognia i lekko ostudzić. Wymieszaj ekstrakty i pozostaw do całkowitego ostygnięcia.Przygotować bitą śmietanę.
W dużej misce wymieszać śmietanę do ubijania i cukier cukierniczy. Bij mikserem elektrycznym z dużą prędkością, aż utworzą się sztywne szczyty. Beat in vanilla.Złóż ciasto.
Ciasto pokroić na 6 kwadratów. Umieścić jeden kwadrat na talerzu ciasta i rozłożyć na nim około 3 łyżki stołowe do 1/4 szklanki bitej śmietany. Łyżka około 3 łyżki nadzienia wiśniowego w poprzek. Powtarzaj, układając kwadraty ciasta, bitą śmietanę i nadzienie, aż będziesz miał stos. Przykryj cały stos bitą śmietaną. Udekoruj przez Orurowanie więcej bitą śmietaną wokół krawędzi, lub udekoruj syropem czekoladowym i czereśnią na łodygach.