Tort Malinowo-Śmietankowy

Tort Malinowo-Śmietankowy
Malina-kwaśna śmietana ciasto Crumb może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pudełko przepis na poranny posiłek. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 323 kalorie, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Mieszanka skórki cytrynowej, mąki, ekstraktu z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 21%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Ciasto Żurawinowe Z Kwaśną Śmietaną, Ciasto Śmietanowo-Bananowe Toffi Okruchowe, oraz Jagodowy Brzoskwiniowy Kwaśny Krem Okruchy Ciasto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj i mąka 10-calową sprężynową patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi CzekoladamiOpcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi Czekoladami
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Wymieszaj 1 szklankę mąki, 2/3 szklanki cukru i skórkę z cytryny razem w misce; dodaj roztopione masło i mieszaj widelcem, aż mieszanina stanie się krucha. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wymieszać 1 3/4 szklanki mąki, 1 szklanka cukru, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i sól razem w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Ubij razem jajka, śmietanę i wanilię w innej misce, aż będą dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodać mieszaninę jaj do mieszaniny mąki w dużej misce i ubić, aż pojawi się gładkie i puszyste ciasto, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Wlać do przygotowanej patelni; przykryć równą warstwą malin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Polewę posypać malinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
8
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 38 do 42 minut. Schłodzić na stojaku z drutu przez 20 minut przed usunięciem boków. Pył z cukrem cukierniczym do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn