Tort Lodowy Easy Mocha Chip
Easy Mocha Chip Ice-Cream Cake może być tylko deser szukasz. Na 2,57 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 683 kalorie. Ten przepis służy 10. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka rożków cukrowych, polewa z czekoladowych krówek, lody czekoladowo - czekoladowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Ciasto Marmurowe Z Orzechami Laskowymi Mocha Z Ganache Z Kwaśną Śmietaną Mocha, Ciasto Z Lodami Cynamonowymi, oraz Domowe Ciasto Z Lodami Crunch dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia 8-x 5-calowa patelnia bochenek z folią, pozwalająca na rozciąganie 3 cali na boki.
Na patelni rozprowadzić lody czekoladowo-kawowe.
Posypać stożkami i skropić polewą muszelkową. Zamrozić 30 minut.
Rozłóż lody czekoladowo-czekoladowe na polewie. Na wierzchu rozgniecione ciastka, wciśnięte w lody. Zamrozić 4 godziny lub do twardości.
Podnieś Bochenek lodów z patelni, używając plastikowej folii jako uchwytów; Odwróć na talerz do serwowania. Wyrzucić folię. Przygotować Mocha Ganache, i powoli wlać na bochenek lodów, pozwalając ganache kapać po bokach. Zamrozić 10 minut.
Odstawić w temperaturze pokojowej na 10 minut przed podaniem.
Dekorować, w razie potrzeby.