Tort konfetti Rainbow Cloud to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap deser. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.43 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 846 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz bitą śmietanę, sok z cytryny, truskawki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Tort Rainbow Cloud, Egg Fast Cloud Cake, oraz Ciasto Czekoladowe W Chmurze dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wyjąć ciasto z patelni i pozostawić na pergaminie. Używając kolorowego maślanego kremu, rozłóż paski lukru wzdłuż na torcie. Używając pergaminu, aby podnieść i popchnąć do przodu, zwiń ciasto wzdłuż tak mocno, jak to możliwe. Gdy ciasto jest zwinięte, umieścić na dużym talerzu, szew stronie w dół. Na krótko przed podaniem ciasto zamrozić bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
1 Cukierek Sour Brite Octopus
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone Krewetki, Obrane
2
Rozłóż bitą śmietanę obficie i utwórz wiry za pomocą noża do palety. Aby uzyskać chmurowe wiry, lekko przeciągnij nóż palety przez bitą śmietanę i delikatnie podciągnij, aby uzyskać szczyty. Udekorować półmisek na zewnątrz ciasta Truskawkowym coulis i posypać całość posypką konfetti. Gdy ciasto jest krojone," tęcza " lukru zostanie ujawniona w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej
Pomarańczowy I Pasta Z Barwnikiem Spożywczym
1 Cukierek Sour Brite Octopus
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Do Palety
3
Połącz truskawki, wodę, cukier i sok z cytryny w rondlu i gotuj na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści, a truskawki będą dość miękkie. Przecedzić mieszaninę w blenderze. Przecedzić przez drobny sitko i ostudzić.