Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 591 kalorii, 7G białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sól, cukier cukierniczy, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 138 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tort Koliber, Tort Koliber, oraz tort koliber dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ustaw stojak piekarnika na pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. Posmaruj i mąkę trzy patelnie do ciast i odstaw na bok. W dużej misce ubić razem mąkę, cukry, cynamon, sodę oczyszczoną i sól, aby dokładnie połączyć i usunąć grudki; odstawić.
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
W średniej misce ubij razem maślankę, olej roślinny, jajka i ekstrakt waniliowy. Mieszaj mieszaninę maślanki do suchej mieszanki, aż do całkowitego zwilżenia. Wymieszaj banany, ananasy i posiekane orzechy pekan, aż się połączą.
Dziel ciasto równo między 3 patelnie na ciasto i piecz, aż powierzchnia ciast będzie sucha, a tester ciasta włożony do środka wyjdzie czysty, około 30-40 minut. Schłodzić ciasto na patelni przez 15 minut, a następnie ostrożnie wypuścić z patelni na stojaki chłodzące, aby całkowicie ostygnąć. Nie montować ciasta, dopóki nie ostygnie całkowicie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
1
Dodaj serek i masło do miski miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek i wymieszaj, aż do całkowitego połączenia.
Dodać cukier i wymieszać do włączenia, skrobanie w dół boki w razie potrzeby, a następnie wymieszać w ekstrakcie z wanilii. Ciasto Frost dodając cienką warstwę lukru między warstwami, aby pozostawić tyle, aby całkowicie pokryć wierzch i boki ciasta. Udekoruj wierzch pełnymi orzechami pekan lub posiekanymi orzechami pekan. Aby uzyskać najlepsze wyniki, przechowywać w lodówce przez co najmniej godzinę, aby ujędrnić lukier przed próbą transportu. Przechowywać w lodówce do momentu podania.