Tort Kawowy Z Serem Malinowym

Tort Kawowy Z Serem Malinowym
Tort kawowy z serem malinowym może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 376 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz mąkę, konfitury z malin, sodę oczyszczoną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 21%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Tort Kawowy Z Serem Malinowym, Tort Kawowy Z Serem Malinowym, oraz Tort Kawowy Z Serem Malinowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 9-calowa patelnia w formie sprężynowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Mąkę, 3/4 szklanki cukru i masło połączyć w robocie kuchennym; pulsować, aż mieszanina przypomina grube okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
3
Wyjąć 1 szklankę mieszanki z Robot kuchenny i odstawić. Do pozostałej mieszaniny w procesorze dodać sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia, sól, śmietanę, ekstrakt migdałowy, i 1 jajko; proces, aż ciasto jest po prostu połączone i gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
4
Równomiernie rozprowadzić ciasto na dnie i 2 cale w górę boków przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
W misce ubić serek śmietankowy, 1/4 szklanki cukru i 1 jajko, aż stanie się gładkie; wlać do panierki wyłożonej cieście i równomiernie rozprowadzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PatelniaPatelnia
6
Konfitury malinowe rozłożyć ostrożnie na nadzieniu serowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury MalinoweKonfitury Malinowe
SerSer
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
7
W małej misce wymieszać złożoną mieszankę okruchów i pokrojonych w plasterki migdałów; posypać warstwą konfitur malinowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury MalinoweKonfitury Malinowe
Migdały W PlasterkachMigdały W Plasterkach
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Piec w nagrzanym piekarniku, aż do napełnienia jest ustawiona i skorupa jest głęboki złoty kolor, 45 do 55 minut. Ostudzić 15 minut przed wyjęciem strony patelni. Schłodzić całkowicie przed podaniem, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn