Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj ciasta kawowego z malinami i białą czekoladą. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 260 kalorii. Ten przepis służy 12. Mieszanka mleka, jaj, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Ciemna Czekolada Malina Ciasto Kawowe, Morelowo-Czekoladowe Ciasto Kawowe, oraz Malinowy Tort Z Białej Czekolady dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 350ºF. Nasmaruj dno i boki 10-calowej patelni angel food (Tube cake) ze skracaniem lub sprayem do gotowania; lekko mąka. W małej misce wymieszać wszystkie składniki streusel; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Skracanie
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
Piekarnik
Patelnia
2
W dużej misce, pokonać wszystkie składniki ciasta kawy z wyjątkiem malin z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości do zwilżenia. Beat na średniej prędkości 1 minutę, skrobanie miski od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maliny
Kawa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Cukierki Peachie-o
3
Rozłóż dwie trzecie ciasta na patelni. Top z malinami. Pozostałą masę dokładnie rozłożyć na malinach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maliny
Funtów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Posypać streusel na ciasto.
5
Piec 55 do 65 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wychodzi czysta, a góra jest złotobrązowa.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Piekarnik
6
Fajne ciasto kawowe 10 minut. Tymczasem w rondlu 1-quart, podgrzać wszystkie składniki glazury na małym ogniu, stale mieszając, aż mieszanina jest gładka i wystarczająco cienka, aby mżawka.