Tort Kawowo-Czekoladowy

Tort Kawowo-Czekoladowy
Tort kawowo-czekoladowy może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 9. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 228 kalorii. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, orzechy włoskie, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 17%. Spróbuj Tort Kawowy, Migdałowy I Czekoladowy, Tort Do Lodów Kawowych, oraz Szybki Tort Kawowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Aby przygotować skórkę, umieść ciasteczka w robocie kuchennym lub blenderze; pulsuj, aż uformują się okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dodać masło, 1 łyżkę cukru i białko jaja; pulsować 5 razy lub do połączenia. Naciśnij na dno 8-calowej patelni sprężynowej pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
4
Piec w temperaturze 350 przez 8 minut. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Aby przygotować orzechy włoskie, połącz 3 łyżki cukru, wody i cynamonu w małym rondlu na średnim ogniu. Gotować 1 minutę, ciągle mieszając, aż cukier prawie się rozpuści. Wymieszać orzechy włoskie; gotować 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
6
Wyjąć z ognia; mieszankę łyżką na papier woskowy lub pergamin. Ostudzić do kruchości. Rozbij na małe kawałki. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
7
Aby przygotować nadzienie, łyżka 1 szklanka lodów do schłodzonej misce. Wymieszać 2 łyżki kakao. Kryć i zamrażać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
8
W schłodzonej misce umieścić 3 szklanki lodów i wymieszać z czekoladą. Przykryć i zamrozić 30 minut. Łyżka połowa mieszaniny czekolady do skorupy, rozprzestrzeniania z gumową łopatką lub drewnianą łyżką. Zamrozić na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
9
Rozprowadzić mieszankę kakaową na mieszance czekoladowej; zamrozić 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Papier RyżowyPapier Ryżowy
10
Pozostałą połowę masy czekolady rozłożyć na masę kakaową. Przykryć i zamrozić na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Papier RyżowyPapier Ryżowy
11
Umieścić torte w lodówce 30 minut przed podaniem. Posypać 1 łyżką kakao, posypać kandyzowanymi orzechami włoskimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kandyzowane Orzechy WłoskieKandyzowane Orzechy Włoskie
Papier RyżowyPapier Ryżowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn