Tort Jabłkowy Bundt
Ciasto z jabłkami może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji deserów. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 432 kalorie, 8G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz jabłka, mielony cynamon, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 33%. Podobne przepisy to Tort Jabłkowy Bundt, Tort Jabłkowy Bundt, oraz Tort Jabłkowy Bundt.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 10 cala Bundt lub tube pan. W średniej misce połączyć pokrojone w kostkę jabłka, 1 łyżkę białego cukru i 1 łyżeczkę cynamonu; odstawić. Mąkę, proszek do pieczenia i sól przesiać; odstawić.
W dużej misce, połączyć 2 szklanki białego cukru, oleju, soku pomarańczowego, wanilii i jaj. Beat z dużą prędkością, aż gładka. Wymieszać z mieszanką mąki. Złóż posiekane orzechy włoskie.
Wlać 1/3 ciasta do przygotowanej patelni.
Posypać 1/2 mieszanki jabłkowej. Naprzemienne warstwy ciasta i nadzienia, zakończone cieście.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 55 do 60 minut, lub do momentu, gdy górna część spręży się z powrotem, gdy lekko dotknie.
Pozostaw do ostygnięcia na patelni na 10 minut, a następnie odwróć się na stojaku z drutu i całkowicie ostudź.
Posypać cukrem cukierniczym.