Tort i babeczki z biedronki
Przepis Biedronka ciasto i babeczki może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w okolicy 4 godziny. Ten przepis sprawia, że 18 porcji z 486 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka cukierki powlekane czekoladowe, cukierki brązowe cukierki powlekane czekoladowe, ciasto mix, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Babeczki Biedronka, Babeczki Biedronka, oraz Tort Biedronka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Nasmaruj DNA i boki 2 (8-calowych) okrągłych patelni do ciast za pomocą skracania lub sprayu do gotowania.
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek.
Zrób mieszanki ciasta zgodnie z zaleceniami na pudełku, używając wody, oleju i jaj. Podziel połowę ciasta między Patelnie. Pozostałe ciasto podzielić równomiernie między kubki muffin, wypełniając około dwóch trzecich pełne.
Piec zgodnie z zaleceniami na polu 8-calowe rundy i babeczki. Schłodzić 10 minut; wyjąć z patelni do regałów chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Zarezerwuj 5 cupcakes; zachowaj Pozostałe cupcakes do późniejszego wykorzystania. Dla łatwiejszej obsługi, Przechowywać w lodówce lub zamrażać ciasto 30 minut do 1 godziny lub do firmy.
Na talerzu lub tacy pokrytej folią umieścić 1 warstwę ciasta, zaokrągloną stroną w dół.
Wyjmij papierowe wkładki z 3 zarezerwowanych babeczek; Ustaw babeczki z przodu ciasta, lekko pod kątem, na głowę biedronki.
Rozłóż cienką warstwę polewy czekoladowej na dolnej warstwie ciasta i babeczek do uszczelnienia w okruchach. Przechowywać w lodówce lub zamrażać 30 minut do 1 godziny.
W innej średniej misce, wymieszać lukier waniliowy i czerwony kolor żywności.
Drugą warstwę ciasta rozprowadzić czerwonym lukrem.
Wytnij drugą warstwę na pół w poprzek; szron zaokrąglony góra i ścięte boki. Przechowywać w lodówce lub zamrażać 30 minut do 1 godziny. Mróz dolnej warstwy ciasta i 3 babeczki z polewą czekoladową. Połówki czerwonego ciasta, zaokrąglone do góry i lekko pod kątem, na dolnej warstwie tak, aby wyglądały jak skrzydła biedronki.
Umieścić miętowe paszteciki na czerwonym cieście na plamy.
Pokrój marshmallow w poprzek na pół; wciśnij 1 niebieski cukierek do każdego. Przymocuj pianki do głowy biedronki dla oczu. Wstaw lukrecji twist kawałki dla anten.
Dla biedronek, odciąć i rezerwy zaokrąglone wierzchołki pozostałych 2 babeczki.
Rozprowadź płaskie blaty babeczek z polewą czekoladową.
Spread cutoff tops z Czerwonym lukier; cut każdy w poprzek na pół. Ułóż czerwone połówki, zaokrąglone do góry i lekko pod kątem, na babeczkach tak, aby wyglądały jak skrzydła.
Dodaj brązowe cukierki do skrzydeł dla plam. Spłaszczyć gumdrops; dołączyć 1 gumdrop do przodu każdej babeczki na głowę. Użyj lukier dołączyć niebieskie miniaturowe cukierki dla oczu. Wstaw sznurek lukrecji dla anten.