Tort Gumdrop
Ciasto Gumdrop może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserów. Ten przepis służy 10 i kosztuje 65 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 465 kalorii. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 52 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Mieszanka ekstraktu z cytryny, masło, gumdrops i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką ocena 15%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Tort Gumdrop, Gumdrop Cake 1975, oraz Tort z gumką prababci dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni (175 stopni C). Smar i mąka 10-calowa patelnia rurowa. Odstawić.
W dużej misce, masło śmietankowe i cukier do lekkiego i puszystego. Beat w jaja, jeden po drugim.
W osobnej misce przesiać suche składniki i składać na przemian z wodą. Rodzynki i gumdrops posmarować mąką. Mieszaj aromaty, gumdrops i rodzynki w kremowej mieszance.
Dobrze wymieszać i wlać do przygotowanej patelni.
Piec przez 1 1/2 godziny.