Tort Flagowy
Tort flagowy wymaga ok. 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 578 kalorii, 5G białka, oraz 37 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz cukier, ekstrakt z wanilii, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Tort Flagowy O Niskiej Zawartości Tłuszczu, Tort Flagowy, oraz Tort Flagowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzać piekarnik do 350 stopni F.
Masło i mąka 18 przez 13 przez 1 1/2-calowy arkusz patelni.
Masło i cukier utrzeć w misce miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do łopatek na dużej prędkości, aż będą lekkie i puszyste. Na średniej prędkości, dodać jajka, 2 na raz, a następnie dodać śmietanę i wanilię. Zeskrobać boki i mieszać, aż będzie gładka.
Mąkę, skrobię kukurydzianą, sól i sodę oczyszczoną przesiać w misce. Z mikserem na niskiej prędkości, dodać mieszaninę mąki do mieszaniny masła, aż tylko połączone.
Wlać do przygotowanej patelni. Wygładzić górę łopatką.
Piec w środku piekarnika przez 20 do 30 minut, aż wykałaczka wyjdzie czysta. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Do lukru, połączyć masło, ser śmietankowy, cukier, i wanilia w misce miksera elektrycznego wyposażonego w mocowanie wiosła, mieszanie tylko do gładkiej.
Rozłóż trzy czwarte lukru na wierzchu schłodzonego ciasta z blachy. Narysuj flagę na górze ciasta wykałaczką. Wypełnij lewy górny róg jagodami.
Ułożyć 2 rzędy malin na wierzchu ciasta jak czerwony pasek.
Pozostałą lukier włożyć do woreczka z gwiazdką i wyłożyć dwa rzędy białych pasków poniżej malin. Naprzemienne rzędy malin i lukru, aż flaga zostanie zakończona. Gwiazdy na jagodach.
Podaję to ciasto na patelni. Jeśli chcesz, aby włączyć go na pokładzie przed lukier, używać papieru pergamin podczas smarowania i mąki patelni.