Tort Daifuku

Tort Daifuku
Tort Daifuku to bezglutenowe i wegańskie przepis z 12 porcjami. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 95 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis z Recipezaar ma 1 fanów. Jeśli masz fasolę azuki, mąkę ryżową, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Z łyżeczką wynik 38%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Daifuku, Daifuku Mochi, oraz Toll House Cake (Layer Cake lub Bundt Cake-You Pick) dla podobnych receptur.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn