Czarny Las ciasto może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 1053 kalorii, 11g białka, oraz 81 g tłuszczu. Na $2.3 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, sól, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj eggless Czarny Las ciasto, jak zrobić Czarny Las ciasto, Tort Czarny Las [patelnia], oraz Tort Czarny Las II dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177° i ułóż stojak na środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Wyciąć 2 (8-calowe) rund pergaminu. Płaszcz 2 (8-calowy) patelnie ciasto z masłem, umieścić pergamin rund w Patelnie, i płaszcz pergamin z więcej masła. Patelnie i pergamin posmarować mąką i wystukać nadmiar; odstawić.Doprowadzić wodę do wrzenia na dużym ogniu w średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Zdjąć z ognia, dodać czekoladę i kakao, i ubić na gładką masę; odstawić do ostygnięcia na 10 minut.
Umieść odmierzone masło i cukier w misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek i ubijaj na średniej prędkości, aż stanie się puszyste i jasne, około 5 minut. Zatrzymać mikser i zeskrobać boki miski i łopatki gumową szpatułką.Przywróć mikser do średniej prędkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej Soli
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Cukierki Peachie-o
6
Dodaj jaja 1 na raz, pozwalając każdemu w pełni włączyć przed dodaniem następnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
7
Dodać kwaśną śmietanę i wanilię i ubić, aż tylko połączone (mieszanina będzie wyglądać lekko zsiadłe). Zatrzymać mikser i zeskrobać boki miski i wiosła.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Cukierki Waflowe Necco
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-o
8
Dodaj jedną trzecią zarezerwowanej mieszanki mąki i obróć mikser na niską prędkość, mieszając, aż mąka zostanie po prostu włączona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
9
Dodaj połowę schłodzonej mieszaniny czekolady i wymieszać, aż tylko włączone. Kontynuuj z pozostałą mieszaniną mąki i mieszaniną czekolady, na przemian między nimi i kończąc na mące, aż wszystkie składniki zostaną włączone i mieszanina będzie gładka. Zatrzymaj mikser, wyjmij miskę i wymieszaj ręcznie Pozostałe smugi mąki, upewniając się, że zeskrobujesz dno miski.Równomiernie podzielić ciasto między przygotowane Patelnie i rozłożyć na równe warstwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Funtów Jeżyn (około
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-o
10
Piec obok siebie na stojaku przez 15 minut. Obróć Patelnie od lewej do prawej i kontynuuj pieczenie, aż krawędzie ciasta lekko odciągną się od patelni, a tester ciasta lub wykałaczka włożona do środka wyschnie z zaledwie kilkoma okruchami, około 14 do 15 minut więcej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)
1
Na małym rondlu ułożyć sitko o drobnych oczkach i przez sitko wlać wiśnie i syrop.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtowe Połówki Orzechów Pekan
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Wiśnie przeciąć na pół i umieścić w średniej misce.Doprowadzić syrop do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do średniego niskiego i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się do 1/3 szklanki, o 10 do 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtowe Połówki Orzechów Pekan
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Zdjąć z ognia i wymieszać z sokiem kirsch i cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania Wkładki
Kirsch
1
W średnim rondlu umieść cukier i skrobię kukurydzianą. Ciągle mieszając wlać 1 1/2 szklanki śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Pomidory Słoneczne Nie
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Umieść patelnię na średnim ogniu i stale mieszając doprowadzić do wrzenia(mieszanina będzie grudkowata, ale wygładzi).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Wyjąć z ognia, wymieszać wanilią i ostudzić całkowicie, około 1 godziny.Gdy mieszanina skrobi kukurydzianej z kremem ostygnie, wlej 2 1/4 szklanki zimnej śmietany do miski miksera stojącego wyposażonego w mocowanie trzepaczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Trzepaczka na średniej prędkości, aż utwory zaczną się pojawiać w kremie, około 2 minut. Przy nadal włączonym mikserze powoli dodawać połowę mieszanki skrobi kukurydzianej z kremem (około 3/4 szklanki) i kontynuować ubijanie, aż utworzą się sztywne szczyty, o 1 do 2 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Przenieść do dużej miski i powtórzyć z pozostałymi 2 1/4 szklanki śmietany i pozostałą połowę mieszanki skrobi kukurydzianej śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Pomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
6
Umieścić w misce i wymieszać, aby połączyć. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do montażu cake.To montaż: gdy ciasta są chłodne, użyj ząbkowanego noża, aby przyciąć cienką warstwę od góry każdego, aby odsłonić wnętrze; wyrzuć resztki i odłóż ciasta na bok. Używając szaszłyka, przebij otwory na wszystkich szczytach ciastek, przechodząc mniej więcej w połowie warstw.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Cukierki Peachie-o
7
Umieść 1 ciasto pokrojone bokiem do góry na stojaku na ciasto lub talerzu do serwowania. Połowę zarezerwowanego syropu wiśniowego (ok. 1/4 szklanki) posmarować ciastem pędzelkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtowe Połówki Orzechów Pekan
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do Ciasta
8
Rozłóż 2 filiżanki bitej śmietany równomiernie na wierzchu, pozostawiając granicę 3/4 cala. Za pomocą łyżki szczelinowej równomiernie rozsypać wszystkie zarezerwowane wiśnie na bitą śmietanę, pozostawiając syrop w misce. Pozostawiając granicę 3/4 cala, wlej 2 szklanki bitej śmietany na wiśnie i rozłóż ją w równą warstwę, aby zamknąć wiśnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Funtowe Połówki Orzechów Pekan
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Cukierki Peachie-o
9
Na wierzch bitej śmietany ułożyć drugie ciasto pokrojone bokiem do góry i delikatnie docisnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
10
Umyj wierzch ciasta pozostałą połową syropu.Na Zewnątrz ciasto zamrozić pozostałą bitą śmietaną. (W razie potrzeby można zarezerwować do 2 filiżanek bitej śmietany do dekoracji rurociągów na górze lub podstawie ciasta.) Wyłożyć powierzchnię roboczą arkuszem woskowanego lub pergaminowego papieru. Trzymając w jednej ręce solidny kawałek półsłodkiej czekolady papierowym ręcznikiem, użyj obieraczki do warzyw, aby ogolić czekoladę na papierze. Używając rąk, wciśnij wióry czekolady do boków ciasta w równej warstwie. Równomiernie umieścić wiśnie wokół górnej granicy ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Czekolada
Wiórki Czekoladowe
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Funtowe Połówki Orzechów Pekan
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Obieraczka
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
11
Podawać natychmiast lub przechowywać w lodówce do 1 dnia. W przypadku schłodzenia, ciasto odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut przed podaniem.
Niemiecki w menu? Spróbuj sparować z Dornfelder i Riesling. Piwo może wydawać się naturalnym wyborem dla niemieckiego jedzenia, ale niemiecki riesling wspaniale komponuje się z owocami morza i sznyclem, podczas gdy niemiecki czerwony Dornfelder dobrze komponuje się z wołowiną i mięsem z dziczyzny. Możesz spróbować Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet red. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 3.5 z 5 gwiazdek i ceną około 12 dolarów za butelkę.