Tort czarno-biały
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać Czarno-białe ciasto spróbować. Ten przepis sprawia, że 9 porcji z 251 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, cukier, maślankę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto czekoladowe czarno-białe, Ciasto bananowe czarno-białe, oraz Black & White Cookie Cake.
Instrukcje
8-calowa kwadratowa patelnia do pieczenia w sprayu i pył z 2 łyżeczkami mąki.
Umieść masło w dużej misce zabezpieczonej przed kuchenką mikrofalową. Przykryć i kuchenka mikrofalowa w wysokiej przez 1 minutę lub do roztopienia masła.
Dodać cukier, mieszając trzepaczką.
Dodać wanilię i białka; dobrze wymieszać. Wymieszać z maślanką, solą i sodą oczyszczoną. Lekko łyżka 1 1/2 szklanki mąki do suchych miarek; poziom z nożem.
Dodać mąkę, mieszając aż do wymieszania (nie przesadzić).
Rozłóż połowę ciasta na przygotowaną patelnię.
Dodaj kakao i ekstrakt migdałowy do pozostałego ciasta; dobrze wymieszać trzepaczką. Powoli wlać ciasto czekoladowe na ciasto na patelni.
Piec w 350 przez 30 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty. Schłodzić przez 10 minut w patelni na stojaku z drutu.