Tort Cytrynowy Tucson

Tort Cytrynowy Tucson
Tort cytrynowy Tucson może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 619 kalorii, 8G białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 153 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz granulowany cukier, mak, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Tucson Dogs, Chipsy Z Serem Tucson, oraz Tucson Breakfast Burro dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 163°. tłuszcz i mąka 12-cup Żłobiony tube ciasto pan. W dużej misce, beat granulowany cukier i 1/2 szklanki masła z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż lekkie i puszyste. Ubić w jajkach, jeden po drugim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce wymieszaj mąkę, sodę oczyszczoną i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodaj do mieszaniny cukru na przemian z maślanką, ubijając, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z makiem, 2 łyżkami skórki z cytryny i 2 łyżkami soku z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MaślankaMaślanka
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
MakowiecMakowiec
CukierCukier
4
Rozprowadzić na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec 50 do 55 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
6
W międzyczasie, w średniej misce, wymieszać wszystkie składniki glazury, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Wyjąć ciasto z piekarnika. Natychmiast wbić kilka otworów w wierzch ciasta widelcem z długimi palcami; wlać około 2/3 glazury na wierzch. Fajne 20 minut. Odwróć patelnię do góry nogami na żaroodporną płytę do serwowania; usuń patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
8
Rozprowadzić pozostałą glazurą.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn