Topienie puddingów czekoladowych

Topienie puddingów czekoladowych
Need a deser wegetariański lacto ovo? Topienie puddingi czekoladowe może być wybitny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 360 kalorii. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ten przepis jest lubiany przez 69 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Udaj się do sklepu i odbierz złoty cukier, mąkę samowyzwalającą, zmielony migdał i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 28%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Ciasto Czekoladowe Topiące, Ciasto Czekoladowe Topiące, oraz Indywidualne Ciasta Do Topienia Czekolady.

Instrukcje

1
Poproś dorosłego pomocnika, aby przełączył piekarnik na wentylator 180C / 160C / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Użyj szczotki do ciast, aby umyć puszkę muffinek lub formy budyniowe olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
3
Mąkę z proszkiem do pieczenia i kakao przesiać do miski, następnie wmieszać w zmielone migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miękkie Masło Do Wysmarowania ForemekMiękkie Masło Do Wysmarowania Foremek
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Ubij masło z cukrem za pomocą drewnianej łyżki lub elektrycznych ubijaczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
5
Dodać jajka i mąkę wymieszać i ubić wszystko razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka MąkiMieszanka Mąki
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
6
Dodaj 1 łyżkę wody, jeśli mieszanina jest zbyt gęsta, aby spaść z łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
7
Łyżka mieszanki do puszek lub form i wyrównać szczyty. Wciśnij czekoladę w środku każdego z nich, ale nie pchaj jej prosto na dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
8
Poproś dorosłego, aby włożył pudry do piekarnika na 20-25 minut. Pozostawić na 10 minut lub do czasu, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć, a następnie ostrożnie obrócić na talerze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Pudding czekoladowy w menu? Spróbuj sparować z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn