Topienie nachos z rozdrobnioną gammon
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać topnienia nachos z rozdrobnione gammon spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 20g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 460 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.22 za porcję. 85 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Mieszanka tortilla chip, szynka, guacamole i śmietana, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest całkiem dobre. Rozdrobnione Nachos Wołowe, Rozdrobnione Nachos Wołowe, oraz Meksykańskie Rozdrobnione Nachos Wołowe są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Piekarnik nagrzewany do 200C / 180C wentylator / Gaz
Opróżnij chipsy do dużego naczynia żaroodpornego i rozrzuć na szynce lub gammonie. Łyżką nad salsą i piec przez 5 min.
Posyp cheddarem, a następnie wróć do piekarnika na kolejne 5 minut. Top z jalapeos i podawać z guacamole i śmietaną.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose, Wino Musujące
Nachos w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Winnica Alexana Revana Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.