Too Cool For School Pumpkin Spice Cake
Zbyt fajne dla szkoły Pumpkin Spice Cake może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 482 kalorie, 5G białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 34 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz zmielony cynamon, dynię, pekan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 44%. Spróbuj Miękkie wegańskie ciasto z dyni z dyni Spice lukier maślany, Podwójne Ciasto Czekoladowe Z Dyni Z Dyni Spice Buttercream, oraz Spice Cool Whip Cookies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Nasmaruj płytkę z rurką karbowaną (taką jak Bundt®).
Wymieszać ciasto w dużej misce. Ubić w dyni, 3/4 szklanki brązowego cukru, oleju roślinnego, cynamonu, ziela angielskiego i gałki muszkatołowej z mikserem elektrycznym, aż ciasto mix jest zwilżona, o 1 minutę. Beat w jajach; kontynuować bicie ciasto przez 2 Więcej minut.
Wlać ciasto do przygotowanej miski rurki.
Roztopić masło z 1/2 szklanki brązowego cukru w rondlu na małym ogniu, aż brązowy cukier się rozpuści; wymieszać pekan. Łyżka pół mieszaniny orzechów pekan na ciasto ciasto.
Ciasto piec w nagrzanym piekarniku, aż lekko zbrązowieje na brzegach i wykałaczka włożona do środka ciasta wychodzi czysta, około 1 godziny.
Schłodzić ciasto na patelni przez 15 do 20 minut, a następnie odwrócić ciasto na półmisek. Pozostawić ciasto do całkowitego ostygnięcia przed skropienia pozostałą połowę pekan polewa na ciasto.