Tomatillo-Salsa Z Czerwonej Cebuli
Tomatillo-czerwona cebula Salsa może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 41 kalorii, 0g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soku z cytryny, skórka z cytryny, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 minut. Jest to tanie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 21%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Pieczony łosoś z salsą Tomatillo-czerwona cebula, 10 Top Tomatillo s i pieczona Tomatillo i zielona oliwkowa Salsa, oraz Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki w małej misce.
Ta inspirowana latynoską salsa, która składa się głównie z posiekanej czerwonej cebuli, posiekanych pomidorów, soku z cytryny i oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, zajmuje niewiele czasu i wysiłku. Jest smaczny i wystarczająco uniwersalny, aby podawać na grillowanym kurczaku i steku lub z tacos i fajitas. Aby uzyskać tropikalną odmianę, spróbuj zastąpić posiekanego ananasa tomatillo.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest WindRacer Russian River Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 60 dolarów.
![WindRacer Russian River Pinot Noir]()
WindRacer Russian River Pinot Noir
Piękne aromaty sassafras, mocha i czarnej lukrecji pokazują wyjątkową, odważną osobowość Rosyjskiej doliny rzeki. Wyraźne smaki owoców brambly, słodkiego dębu i białego pieprzu prowadzą do szerokiego, zrównoważonego wina o przyjaznej dla żywności kwasowości. Ciepłe, słoneczne dni Russian River i chłodne, mgliste noce są optymalne dla Pinot Noir – wina mają świetną konsystencję i wagę, nie są przesadzone ani nie tracą naturalnej kwasowości. Klasyczne głębokie, ciemne aromaty i smaki Rosyjska Rzeka znana jest z połysku w tym winie.