Tofu z wieprzowiną i Miso
Tofu z wieprzowiną i Miso wymaga około 20 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 253 kalorie, 17g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na $2.05 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka zielonej cebuli, mielona wieprzowina, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać tofu można śledzić to danie główne z Sernik Z Tofu jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Działa dobrze jako danie główne przyjazne dla budżetu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Bezglutenowe kotlety wieprzowe Miso glazurowane z komosą ryżową o Smaku Miso, Miso Pieczone Tofu, oraz Miso-Tofu Ranch Dip dla podobnych receptur.
Instrukcje
Miso ubić do wody, aż się rozpuści; odstawić na bok.
Rozgrzać olej sezamowy na patelni lub woku na średnim ogniu. Gotować białe części zielonej cebuli, aż lekko kolorowe i pachnące, 30 sekund do 1 minuty. Wymieszać mielone mięso i gotować przez kilka minut, aż prawie gotowe.
Delikatnie wymieszać w Tofu z pastą miso. Doprowadzić do gotować na wolnym ogniu, i gotować przez kilka minut, aby ogrzać tofu.
Posypać zielonymi częściami zielonej cebuli przed podaniem.