Tofu z pomidorami i octem balsamicznym
Tofu z pomidorami i octem balsamicznym może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 157 kalorii, 9g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka czosnku w proszku, cebula, olej roślinny, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 64%. Spróbuj Marynowane pomidory z bazylią i octem balsamicznym, Wiśnie Z Octem Balsamicznym, oraz Ocet Balsamiczny Jagodowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść plasterki tofu między dwoma czystymi ręcznikami; pozwól tofu spuścić, około 10 minut.
Pokroić tofu na kawałki wielkości kęsa i przenieść do miski. Wymieszać pomidory i ocet balsamiczny; marynować przez 20 minut.
Rozgrzać olej roślinny na dużej patelni na średnim ogniu; gotować i wymieszać paprykę i cebulę aż do miękkości, o 5 protokół.
Dodaj mieszaninę tofu, czosnek w proszku i sól. Przykryć i zmniejszyć ogień do średnio-niskiej; gotować na wolnym ogniu, aż do ogrzania, o 5 minut więcej.